Microsoftov besplatni program povrata poštom

Recycling
Dobro došli u Microsoftov besplatni program povrata poštom. Microsoftovim programom upravlja TES, koji ce osigurati da se prihvatljivim proizvodima (*) upravlja i da se recikliraju na ekološki prihvatljiv nacin koji je u skladu sa svim mjerodavnim zakonima i propisima. Slijedite upute u nastavku za neprihvatljive proizvode (**).

(*) Prihvatljivi proizvodi: u okviru ovog programa možete vratiti proizvode robne marke Microsoft i ambalažu tih proizvoda.

(**) Neprihvatljivi proizvodi: proizvodi koji nisu proizvodi robne marke Microsoft; proizvodi koji sadrže katodne cijevi; svjetiljke koje sadrže živu ili nabreknute ili napuhnute litij-ionske baterije ne ispunjavaju uvjete za ovaj program. Takve proizvode reciklirajte putem lokalnih programa za recikliranje elektronickih proizvoda.

Microsoftov program povrata poštom besplatan je za potrošace. U okviru jednog povrata može se vratiti samo jedan prihvatljivi proizvod. Ako imate nekoliko prihvatljivih proizvoda, vratite ih pojedinacno.

Kada TES-u pošaljete prihvatljive proizvode putem ovog programa, pristajete ustupiti i odreci se svih interesa u pogledu vlasništva ili privatnosti s obzirom na proizvode i sve podatke koji se u njima nalaze. Postoji dvodnevno razdoblje tijekom kojeg se zahtjev za povrat može otkazati, ali nakon što se prihvatljivi proizvod preda TES-u putem programa, prihvatljivi proizvod više vam se ne može vratiti.

Microsoft i njegov partner TES nisu odgovorni za podatke koji ostanu na proizvodima vracenim putem ovog programa. Prije slanja proizvoda TES-u putem ovog programa vi ste odgovorni za prijenos svih podataka pohranjenih na unutarnjim tvrdim diskovima proizvoda na drugi vanjski uredaj za pohranu (ako želite sacuvati te podatke) i brisanje svih podataka koji ostanu na unutarnjim tvrdim diskovima poslanih proizvoda. Pored toga, preporucuje se da prije upotrebe ovog programa provjerite i potvrdite da na proizvodima nema podataka.

Microsoft i njegov partner TES odricu se svake odgovornosti povezane s vašim korištenjem ovog programa u odnosu na proizvod koji vracate i podatke koji mogu ostati na bilo kojem vracenom proizvodu.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim programom, pošaljite poruku e-pošte na adresu

OTPREMA PROIZVODA KOJI SADRŽI PUNJIVU LITIJ-IONSKU BATERIJU

Ako proizvod koji vracate putem ovog programa sadrži punjivu litij-ionsku bateriju, procijenite stanje proizvoda. Ako na proizvodu postoje znakovi oštecenja koji ukazuju na to da je unutarnja litij-ionska baterija možda napuhnuta, korodirana, probušena ili curi, tada se prihvatljivi proizvod ne može slati putem ovog programa zbog propisa o otpremi. Iskoristite lokalne mogucnosti recikliranja za takve proizvode.

Vratite proizvod za recikliranje

Kliknite gumb „Zahtjev za povrat” u nastavku ako želite nastaviti s vracanjem proizvoda na recikliranje putem ovog programa.

Prije nego što nastavite, pažljivo procitajte sljedece dokumente:

Zahtjev za povrat