A Microsoft díjmentes termékvisszaküldési programja

Recycling
A Microsoft díjmentes termékvisszaküldési programja üdvözli Önt! A Microsoft programját a TES muködteti, amely garanciát vállal arra, hogy a jogosult termékek (*) kezelése és újrahasznosítása környezetbarát módon, valamennyi vonatkozó jogszabálynak és eloírásnak megfeleloen történik. A nem jogosult termékekkel kapcsolatban kövesse az alábbi utasításokat (**).

(*) Jogosult termékek: A visszaküldési programot a Microsoft márkájú termékek és ezek csomagolása esetében használhatja.

(**) Nem jogosult termékek: A nem Microsoft márkájú termékek, katódsugárcsövet tartalmazó termékek, higanytartalmú lámpák, illetve a kitágult vagy feldagadt lítiumion-akkumulátorok nem jogosultak a programban való részvételre. Ezeket a termékeket az elektronikai hulladékokat gyujto helyi programok keretében adja le.

A Microsoft termékvisszaküldési programja díjmentesen áll a fogyasztók rendelkezésére. Egyszerre csak egy jogosult terméket küldhet vissza. Ha több jogosult terméke is van, azokat egyenként küldje vissza.

Azzal, hogy jogosult termékeit a program keretein belül elküldi a TES részére, Ön vállalja, hogy lemond a termékkel és a terméken található összes adattal kapcsolatos minden adatvédelmi és tulajdonjogáról. Visszaküldési kérelmének visszavonására kétnapos idoszak áll rendelkezésére, de ha a jogosult termék a programon keresztül már beérkezett a TES-hez, akkor semmilyen körülmények között nem szállítható vissza Önnek.

A Microsoft és partnere, a TES nem felelnek a programon keresztül visszaküldött termékeken található adatokért. Az Ön felelossége, hogy mielott a programon keresztül elküldené a TES-nek a termékeket, áthelyezze a termékek belso meghajtóin tárolt adatokat egy külso adattárolóra (ha meg kívánja orizni az adatokat), és törölje az elküldött termékek belso meghajtóin maradt adatokat. Javasoljuk továbbá, hogy a programban való részvétel elott ellenorizze és erosítse meg, hogy nem maradtak adatok a termékeken.

A Microsoft és a partnere, a TES semmilyen felelosséget nem vállal a program igénybevételével visszaküldött termékkel, valamint a visszaküldött termékeken maradt adatokkal kapcsolatban.

A programmal kapcsolatos kérdéseit e-mailben várjuk a Microsoftmailback.emea@tes-amm.com címre.

ÚJRATÖLTHETO LÍTIUMION-AKKUMULÁTORT TARTALMAZÓ TERMÉK SZÁLLÍTÁSA

Ha az Ön által a program keretein belül visszaküldött termék újratöltheto lítiumion-akkumulátort tartalmaz, akkor kérjük, mérje fel a termék állapotát. Ha a termék olyan károsodás jeleit mutatja, amely szerint valószínusítheto, hogy a belso lítiumion-akkumulátor feldagadt, megrozsdásodott, kilyukadt vagy szivárog, akkor a jogosult termék a szállítási eloírások miatt nem szállítható a program keretein belül. Ilyen termékek esetén vegye igénybe a helyi újrahasznosítási lehetoségeket.

Tegyen vissza egy terméket újrahasznosításra

Kattintson a lenti „Visszaküldési kérelemurlap” gombra, ha a programon keresztül kíván újrahasznosításra visszaküldeni egy terméket.

Mielott folytatja, olvassa el figyelmesen a következo dokumentumokat:

Visszaküldési kérelemurlap