Microsoftin ilmainen takaisinlähetysohjelma

Recycling
Tervetuloa Microsoftin ilmaiseen takaisinlähetysohjelmaan. Microsoftin ohjelmaa hallinnoi TES, joka takaa, että ehdot täyttävät tuotteet (*) käsitellään ja kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla, joka täyttää kaikki asianomaiset lait ja määräykset. Noudata seuraavia ohjeita ehdot täyttämättömien tuotteiden osalta (**).

(*) Ehdot täyttävät tuotteet: voit palauttaa tämän ohjelman mukaisesti Microsoft-brändätyt tuotteet ja tällaisten tuotteiden pakkaukset.

(**) Tuotteet, jotka eivät täytä ehtoja: muut kuin Microsoft-brändätyt tuotteet: katodisädeputket, elohopeaa sisältävät lamput tai laajentuneet, turvonneet litiumioniakut eivät kuulu tähän ohjelmaan. Kierrätä tällaiset tuotteet paikallisten elektroniikan kierrätysohjelmien kautta.

Microsoftin takaisinlähetysohjelma on ilmainen kuluttajille. Vain yksi ehdot täyttävä tuote palautuskertaa kohden. Jos sinulla on palautettavana useita ehdot täyttäviä tuotteita, postita ne takaisin yksittäin.

Kun lähetät ehdot täyttäviä tuotteita TES:lle tämän ohjelman kautta, suostut luopumaan kaikesta omistusoikeudesta ja tietosuojaoikeuksista näihin tuotteisiin sekä niiden sisältämään dataan. Palautuspyyntö voidaan perua kahden päivän kuluessa, mutta kun ehdot täyttävä tuote on lähetetty TES:lle ohjelman kautta, ehdot täyttävä tuote ei ole palautettavissa sinulle missään olosuhteissa.

Microsoft ja sen kumppani TES eivät ole vastuussa mistään datasta, jota on jäljellä tämän ohjelman kautta palautetuissa tuotteissa. Ennen tuotteiden lähettämistä TES:lle tämän ohjelman kautta on sinun vastuullasi siirtää kaikki tuotteiden sisältämille sisäisille kiintolevyille tallennettu data muulle ulkoiselle tallennusvälineelle (jos haluat säilyttää tämän datan) ja poistaa kaikki sisäisillä kiintolevyillä oleva data lähetettävistä tuotteista. Lisäksi on suositeltavaa, että tarkistat ja vahvistat, ettei dataa ole jäljellä tuotteissa ennen tämän ohjelman hyödyntämistä.

Microsoft ja sen kumppani TES kieltävät kaiken korvausvastuun, joka liittyisi tämän ohjelman käyttöösi palauttamaasi tuotteeseen sekä palautetun tuotteen mahdollisesti sisältämään dataan.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tästä ohjelmasta, lähetä sähköpostia osoitteeseen

LADATTAVAN LITIUMIONIAKUN SISÄLTÄVÄN TUOTTEEN LÄHETTÄMINEN

Jos tämän ohjelman kautta palauttamasi tuote sisältää ladattavan litiumioniakun, arvioi tuotteen kunto. Jos tuotteessa näkyy merkkejä vauriosta, joka osoittaa, että sisäinen litiumioniakku voi olla turvonnut, syöpynyt, puhjennut tai vuotava, ehdot täyttävää tuotetta ei voi lähettää tämän ohjelman avulla rahtimääräyksistä johtuen. Kierrätä sellainen tuote paikallisten vaihtoehtojen kautta.

Palauta tuote kierrätykseen

Napsauta alla olevaa painiketta ”Palautuspyyntölomake”, jos haluat jatkaa tuotteen palautusta kierrätykseen tämän ohjelman kautta.

Ennen kuin jatkat, lue seuraavat asiakirjat huolellisesti:

Palautuspyyntölomake