Programul de retur gratuit Microsoft

Recycling
Bun venit la Programul de retur gratuit Microsoft. Programul Microsoft este derulat de TES, care va asigura faptul că produsele eligibile (*) sunt gestionate și reciclate într-o manieră ecologică, conform tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos pentru produsele neeligibile (**).

(*) Produse eligibile: Puteți folosi acest program pentru a returna produse de marca Microsoft și ambalajele aferente acestor produse.

(**) Produse neeligibile: Produsele de marcă diferită de Microsoft; produsele care includ Tuburi catodice; lămpile care conțin mercur sau expandate; sau bateriile litiu-ion umflate nu sunt eligibile pentru acest program. Vă rugăm să reciclați astfel de produse prin intermediul programelor locale pentru reciclarea produselor electronice.

Programul de retur al Microsoft este gratuit pentru consumatori. Doar un produs eligibil per retur. Dacă aveți mai multe produse eligibile, returnați-le individual.

Odată ce predați aceste produse eligibile către TES prin acest program, sunteți de acord să renunțați la toate drepturile de proprietate sau confidențialitate referitoare la produse și la orice date conținute de acestea. Puteți anula o solicitare de retur pe parcursul unei perioade de două zile, dar odată ce produsul eligibil este predat către TES prin intermediul programului, acesta nu vă mai poate fi returnat în niciun caz.

Microsoft și partenerul său TES nu răspund pentru datele rămase pe produsul returnat prin intermediul acestui program. Anterior predării produselor către TES prin acest program, dumneavoastră trebuie să transferați orice date stocate pe unitățile de disc interne ale produselor către un alt dispozitiv de stocare extern (dacă doriți să păstrați datele) și să ștergeți orice date rămase pe unitățile de disc interne ale produselor predate. Mai mult, vi se recomandă să verificați și confirmați faptul că nu există date rămase pe produse, anterior utilizării acestui program.

Microsoft și partenerul său, TES, renunță la oricare și toate responsabilitățile asociate utilizării de către dumneavoastră a acestui program, produsului pe care îl returnați și datelor rămase pe produsul returnat.

Dacă aveți întrebări referitoare la acest program, vă rugăm să le transmiteți prin e-mail, la adresa

EXPEDIEREA UNUI PRODUS CE CONȚINE O BATERIE LITIU-ION REÎNCĂRCABILĂ

Dacă produsul pe care îl returnați prin acest program conține o baterie litiu-ion reîncărcabilă, vă rugăm să evaluați starea produsului. Dacă produsul prezintă urme de deteriorare care pot duce la concluzia că bateria litiu-ion internă poate fi umflată, corodată, fisurată sau poate avea pierderi, atunci produsul eligibil nu poate fi expediat prin intermediul acestui program, din cauza regulamentelor privind transportul. Vă rugăm să folosiți opțiuni de reciclare locale pentru astfel de produse.

Returnați un produs pentru reciclare

Vă rugăm să faceți clic pe butonul „Formular de cerere de retur” de mai jos, dacă doriți să returnați un produs în vederea reciclării, prin intermediul acestui program.

Înainte de a continua, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele documente:

Formular de cerere de retur